Försvinn kärringjävel

Du behöver inte påminna mej om den tiden som jag helst vill glömma :'( .. hur jobbigt det var, du behöver inte lägga dej i saker som vår familj har att göra med.
jag har nu ingenstans att fira min student, pga henne varför ska hon komma och förstöra för mej jämt?? Jag ska fan inte ge henne nått efetrsom att jag inte får nått tillbaka, så dö i helvetet! Du säger det oxå att du inte kan träffa släkten på mammans sida på min student men för fan när bror o kusin tog studenten då gick det bra att träffa alla.. säg barar att du inte gillar mej så fattar vi alla varför!

Jag har faktiskt en anledning till att bo här, jag har min hund här som jag älskar så förbannat mycket!! han kan man alltid lita på! <3 det är därför som jag är kvar, annars hade ni sluppit mig för mycket LÄNGE SEN!!!

De som är snälla mot mej, är jag snäll mot!

Take care. amanda

Broken inside..

Skön dag idag, förutom början av dagen.. skrev nationella i Eng B, kommer väll inte gå bra alls... Jag heter ju Amanda och jag bor ju granne med henne, så ett stort jävla Ig kommer hon garanterat sätta på mig.
Men efter det har det bara vart bra :)..var i råsebäck idag och lekte med barnen eller Madde, nattis, ari o besse höll i de idag :).. de var duktiga hehe.. så nästa vecka ska jag, lovisa, lirr, åsa, ante, adam hålla i det :P.. hehe.
  Imorn blire slappis-dag och på torsdag, imorn blire fika på bohmans och religionsprov sen drar jag mej hem :D.. på torsdag blire bild o dans :D.. gött sen äre helg!!

But I couldn't tell you
Why she felt that way
She felt it everyday
And I couldn't help her
I just watched her make
The same mistakes again

Take. care Amanda

Hurtful



I'm sorry
Åh, jag tycker att det är sjukt!! jAG kan nästan bara skratta åt saken! men jag gråter också.. haha ska man verkligen orka mer? Jag blir helt galen på allt, Fan vad trist..
Det är sjukt hur mycke man kan gilla en människa som jag gör, klart man blir lessen när man får tillbaka ett "jag vet inte" ...  aa jag vet inte vad jag ska säga, jag vet inte ens vad jag vill. När jag har det vill jag inte ha det, när jag inte har det så gråter jag bara för att jag inte kommer få det. Lägg ner Amanda för i h******
Ja, om du skulle försvinna så kommer jag inte orka.. jag är inte nöjd med mej själv om du tror det! Tror du verkligen att jag älskar det som jag håller på med?? Jag vet inte varför jag gör såhär... men snälla glöm mej inte.

Take care. Amanda

Sunday night

Nu är klockan 22:32 och jag sitter uppe och skriver ..kan ni kanske gissa vad jag skriver?? :O haha
det går ju bra iaf :)..
Ska sova i datarummet så kan jag jobba på hur länge som helst men måst orka upp imorn, men jag hoppas att pappa hjälper mej upp hehe :P ska ställa klockan nu iaf!

Ska skriva klart, sen går jag väll o lägger mej. GoD naTt! <3 :*

TAke care. Amanda

Stronger

Söndag, dagen består av plugg och åter plugg.. sitter just nu med mitt projektarbete och skriver lite på det, det går framåt trotts att man somnade typ vid 5, halv 6 inatt. Men tur är väll det att man orkar sitta med det, får väll avsluta dagen med lite matte sen också hehe.

men nehe, nu orkar jag inte sitta här mer måste jobba vidare! JAg uppdaterar mer senare :)..

TAke care. Amanda

Lördag och åter lördag.

Japp, det är fest på metro ikväll och ja.. jag har fruktansvärt svårt för att bestämma mej om jag ska gå eller inte, men jag tror faktiskt att jag har bestämt mej nu iaf. Och det blir till att vara hemma, jag orkar inte ta mej till hultan, supa och sen dra bort till metro :P.. jag är lat i know men det får faktiskt vara!

Har ju faktiskt inte vart hemma så mycke denna helg... igår var jag i oskarshamn hos jessika, hon var ensam pga att hennes henrik var ute med sina kompisar så då kom jag till henne och gjorde henne lite sällskap :)... vi kollade på yesman och åt tacopaj som vi hade gjort iordning, blev riktigt gott! :)...får vi göra om!

Nu ska jag hämta cola och kolla film, sen drar jag väll ner till pappa när mamma kommit hem.

Take care. Amanda


Tillbaka

Japp, och då var man medlem här igen :) känns bra faktiskt!! hehe vet inte vad jag ska skriva, men iaf ska nog mixra med bloggen lite :)

Take care. Amanda

RSS 2.0