I hate that i like u

Jaha då vart det torsdag, man försov sig men tur var väll det.. Åsa skrev det att vi inte hade någon dans så jag hade tur som aldrig åkte in! jag hade fått sitta i skolan från 10.30 till 13.30 =/.
Så idag har jag inte gjort så mkt, men har iaf provat outfit till studenten ;).. håller oxå på att gå in mina skor som jag ska ha på studenten hehe det har ju gått bra hittills iaf :) ..men längtar till studenten, det ska bli en kul dag tillsammans med klassen :)... men man kkommer ju att sakna er som en tok.

Ibland får man ju va lite ego?! ;)

I helgen blir det förhoppningsvis metro, det vill jag gärna gå på :)..sen blir det väll bara att ta det lugnt :).

Take care. Amanda

Yammie

Jag tror att oturen vänder nu får vi hoppas iaf, får iaf jobba hos susanne i sommar :D jag är så gla att ja har henne, för det finns inget bättre än att jobba med hundar, jag blir så lycklig tillsammans med hundar!! <3
Jag ska gå och belöna mej med lite glass chokladsås och strössel :D:D Yammie på det!

det godaste!!


take care. amanda


Älskar dej!!!

Japp så om man inte har något bättre för sej så får man la blogga lite..
DAgen har vart hur onödig som helst! Kunde lika gärna stanna i sängen.. jag åkte iallafall in till skolan och satt där o väntade i en och en halv timme för att vi hade religion, när den börjar får vi skriva utvärdering och betygsnack efter det, så klart så får man ju inte mer än ig och fan töntig som man e så kommer tårarna ut nästan framför läraren, men jag hade tänkt mej ett ig i engelska bara inte matte OCH religion :'(...aja, så när vi fick gå så sa hon till mej att jag skulle stanna kvar och hon frågade hur det var med mej oc att hon var lessen för att hon satte ett ig, aa det är ju lätt för dej att säga!

Pappa kom och hämtade mej och när jag kom hem tog jag ut min hund för jag skulle träna lite inkallning tänkte jag, så jag tog med lite böcklingpastej och gick ner till dammen. Jag satte honom ner o gick från honom, jag ropade på  honom och han kom, men andra gången så fick han fnatt och sprang iväg, och jag efter (så ska man inte göra, men jag är så rädd om honom) han sprang över stora vägen och jag efetr ´med ett dunkande hjärta, nära att ge upp.. men tänkte bara på att tänk om hna fastnar och kväver sig i skogen.. nä han får inte försvinna så jag fortsatte, men tillslut stannade han för att kissa, då tog jag fart o sprang som en galning och slängde mej nästan på repet.. när jag fick tag på honom grep jag tag i hans skinn o skällde ut honom.. han skämdes hela vägen hem sen! ...

Så har min dag hittills sett ut!

Take care. Amanda

stronger

Sitter o läser Kenzas blogg o en massa andra. Har kollat på översminkade blondiner som vidiobloggar =/.. herregud, ibland är jag glad att jag inte bor uppe i stockholm... kan man vara mer utseendefixerad än vad dom e? tror inte det.. fy fan!
                               kolla denna :P

http://www.youtube.com/watch?v=ArlkreWOkYk&feature=player_embedded

aja. ska prata klart i tele nu...

take care. amanda

tsss

okej, såhär är det! Ni får ju tycka precis vad ni vill om mej nu, för jag bryr mej inte så värst... tänk efter, det är ju faktiskt inte bara jag som håller på, utan ni umgås ju med en som gör samma sak så sluta hacka på mej! Ni vet ju inte allt om hur och varför jag gjorde såhär, så varför lägga ner tid? ni bryr er ändå inte om mej, och när senast hörde ni av er till mej, det vcar nog i sommras.. jag är trött på allt o tack för all sympati som jag har fått av er när jag hade det jobbigt! Har ju inte fått nått alls... dt kändes ju jätte bra när ens bästa kompis sviker en! ............ men ni gör mej bara starkare!  bye!  ..... Jag bryr mej inte längre!!

Ha det inte alls bra!

SÅ fucking onödigt!

Jaha?? ok??...fattar inte ett piss just nu... men men... Fick iaf reda på att jag har IG i engelska B, kärring säger jag bara! men nu slipper jag ju iaf plugga i helgen!

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

haHA herregud för allt i denna jävla fucking värld!!! VArför kan det inte bara ta slut????
Mitt liv är förstört och jag hatar det!.. fy fan fy fan fy fan!"! go to hell!!

Så jävla onödigt!

No nO neVer leT Go..


JAg längatar till studenten...massor!


My heart always belongs to you..


en helt vanlig torsdag

jaha då var det dax igen, länge sen man blogga nu så får väl ta tag i saken nu. Sen jag blogga sist har det hänt skit mkt, men kan inte ge nåra exempel för jag vet inte vad som är viktigt att skriva.. jo jag är klar med projektet iaf :D och annat skit! känns bra!
Idag har vi haft bild o dans, men FAn vad dans suger just nu.. jag hatar det! Var inte alls sugen på skiten idag! HATA HATA HATA!! Som tur e så har man bild sista lektionen och det är faktiskt riktigt kul ibland iaf :)... emelie o hennes Nikke kom o´gjorde mej lite sällskap :)..hon är för go hon hehe.
Imorn kommer marielle till mej Det ska bli myys :)) hon är underbar <3

Imorn ska vi iväg med klassen på en guidningstur :).. blir nog ganska kul hehe :)... aja.

Take care. Amanda

You and i Both

haha jag är helnöjd med mej själv just nu, jag har världens bästa vänner <3 hehe och världens bästa syssling <3 och jag känner världens bästa männsikor och jag snackar med världens bästa människa haha :D ..älskar er grymt massor!! Efter allt som har hänt trodde jag att jag skulle gå under jorden och inte orka mer, det är dax att lägga allt det förflutna bakom sig nu och bara börja om, för det kan jag ska inte låta någon tracka ner på mej längre... men dessa människor ger mej bara mer energi för varje dag! :).. Tack mina söta <3!
Ikväll blir det nog metro men hade tänkt att vara nykter och sällskapa karolina i bilen om det går :)..för de är mysigt att prata med den tjejen !

Cause you and I both loved
What you and I spoke of
and others just read of
Others only read of the love
Oh, the love that I love

Jason Mraz - You and I both


little star

Nu sitter jag i skolan och uglar :S...hatart, har fixat till mitt projektarbete nu så det är fixat... i helgen ska jag o åsa plugga, hon ska hjälpa mig med engelskan gött det :D... nu ska jag dansa :P..

Take care, Amanda

Dead and Gone

Usch då, är skit trött å massa har man att göra =/... Fan hade värsta mardrömmen inatt, drömde om att det fanns hyenor nere hos pappa och han sa till mig att jag skulle hjälpa honom med att ta in dom. åh visst det gjorde jag... när jag kom dit gick det fyra lösa o när jag vänder mig om sitter Bibbi (svenskaläraren) där o säger precis hur jag ska bära mig åt :P "ta dom i nack-skinnet bara" säger hon haha och jag gör som hon säger haha :P...fy fan vikken dröm :P..

Nu skriver man lite bohman o kollar bdb och samtidigt försöker man skicka en låt till martin, men nått går emot oss =/ aja det fixar sej väll..

Take care. amanda


Brothers and sisters

Tack o lov för att det gick bra!! o förlåt för att jag inte svarade inatt när du ringde mig.. det ångrar jag. men nu gick det ju bra, men om det inte hade gjort det, hade jag aldrig förlåtit mig själv!
Vi älskar dig! o gör aldrig sådär igen, du skrämmer ju slag på oss!

Vi älskar dig bror! <3

Take care. amanda

Always in my heart!

it's amazing
How you can speak
Right to my heart
Without saying a word,
You can light up the dark
Try as I may

I could never explain
What I hear when
You don't say a thing


The smile on your face
Lets me know
That you need me
There's a truth
In your eyes

Saying you'll never leave me
The touch of your hand says
You'll catch me
Whenever I fall
You say it best
When you say
Nothing at all

Till mitt livs kärlek <3


I hate my life!!!

No there's nothing new
And it sucks to be you
I fucking hate my life..

Jag önskar att jag var någon med ett stort hjärta som tänker till innan hon gör nått!  Jag vill ha tillbaka sommar 2008 för då var allt bra!

Haha jag visste inte att det skulle kännas såhär, men nu börjar jag fan bli riktigt sugen på detta som jag har i mina tankar! Känner mig så JÄVLA ensam, men det är väll detta som jag får tillbaka efter allt jag gjort!
Vet ni vad jag önskar mej allra mest??.. jag vill ha tillbaka mitt liv som jag hade förr, det roliga livet med massa fester och mycket träffar med sina vänner, fan händer aldrig mer längre! .. Jag vill flytta långt härifrån, för jag klarar inte av att känna denna smärta... Jag är alldeles tom innuti, jag bryr mej inte om nått längre... Jag vill försvinna!!

Det finns väl inget mer som jag kan göra nu.. jag har försökt att fixa det som hänt, men ni vill inte.. så.. jag vet inte. Finns inget hopp kvar...

Forgotten

Moget, jävligt manligt av dig.. blir så trött på sånt!

RSS 2.0