Fredag"!

Just nu sitter jag o kollar på tjejer som gör en massa videobloggar.. som vanligt s¨å stör jag mej oerhört mycke på dom, så fattar inte varför jag ens kollar!?
Aja. imorn är det lördag och den dagen har jag inte precis längtat till :S..åker ju som sagt hem från martin..
Jag har haft dte sjukt kul här, o han är världens finaste och underbaraste människa! Så det har verkligen vart värt det att åka hit.. men är lite nervös inför resan imorn hehe, har aldrig vart i trollhättan o inte skövde heller :P.. men det ska nog gå bra hoppas jag!
Ikväll ska vi ta det lugnt, äta tacos o ha det gött :).. men måste ju vänta på honom oxå och det ttar ett tag eftersom att han inte slutar precis än :(.. så får underhålla mej med Track mania :D haha

Skriver kanske imorn när jag är hemma.. om jag kommer hem =/.. annars hörs vi någon dag hehe!

Take care. Amanda


Det lever vidare, o det blir värre..

Jag satt just precis o läste stina-lee's blogg, hon skriver hur det är att gå i skolan just nu.. och allt hon säger känner jag igen.. alla vill vara populära och synas, det är oftast de populära som förstör för andra! Jag kände igen mej i allt hon skrev, jag var inte någon som killar gillade jag var absolut inte någon som de drömt om! jag var ingen tjej som var smart, jag bara fanns där, jag var bara amanda, om folk ens visste att jag fanns..tiden på högstadiet var de värsta åren i mitt liv, man skulle vara snygg, bra på något, jag färgade mitt hår blondt bara för att jag ville passa in och fy fan, vad jag ångrar det.. det blev ju bara värre!
När man är så ung vet man inte vem man vill vara, var man ska passa in.. många förändrades..
När mamma o pappa gick ifrån varandra kan man nog säga att jag förändrades ganska mycket.. innan var jag blyg o ville helst sitta längst bak i klassrummet. Men när pappa o mamma gick ifrån varann blev jag starkare, jag ville ändra på mej och byta stil! Jag hängde med på fester byggde upp mitt självförtroende (visst har ju inte det bästa, men inte det sämsta heller.. Jag är så otroligt glad att jag är den människa som jag är idag att jag har de vänner som jag har för utan er hade jag inte vart här! Visst mår man piss ibland och vill bara lämna allt efter sig och bara försvinna.. men gör inte dte, som stina skriver."lyssna på de vuxna, de har erfarenhet av allt detta"

För några veckor sedan fick jag reda på att jag har en förmåga, något som jag alltid har velat ha, det har gjort att jag snabbare har mått bättre och nu har jag något att sattsa på. Jag har bestämt att jag ska bygga upp denna gåva som jag fått och annvända den till att hjälpa andra med! Detta har gjort mej starkare och jag har kunnat hitta min egna väg o inte bara lyssna på andra och göra de glada för vad de vill. Det enda som betyder något är vad du själv vill o känner!! (om ni vill veta var det är för nått så får ni fråga mej om det, skriver det inte här!)

Om ni har något som ni är intresserade av och verkligen är bra på, sattsa på det..ignorera det inte!

Take care. AManda


Måndag i Ed

Just nu sitter jag hemma hos Martin o väntar på att han ska komma hem, han kommer typ om 4 och en halv timma :P haha. Utanför cyklar en gubbe med värsta affrokrullet runt o pallar äpplen, lite kul att kolla på för han ser så rolig ut :P.. haha!
Kan ju berätta om resan upp :).. första tåget som jag åkte med var jag ju ganska van vid, det har man ju lixom åkt med varje dag i tre år :P.. så det gick kalas.. men när jag kom till nässjö blev jag lite förvirrad eftersom att det stod tåg precis överallt :P.. fick fråga chaffören på tåget s¨å han hjälpte mej som tur va :)..så tillslut kom jag rätt :)...så jag åkte vidare till Falköping och där fick jag byta tåg mot herrljunga, men där  stod det ju tre tåg och väntade så var ju inte helt säker på om jag skulle ta den mot uddevalla eller borås.. men jag frågade en gullig tant som skulle på samma så jag hade lite sällskap av henne ett tag :)..när jag hade bytt i herrljunga skulle jag till öxered, där hade jag sällskap av ett norskt par som jag satt o prata med ett tag :)..vi var lite förrvirrade för vi visste inte var tåget skulle komma för det stod ingenstans.. men det var ju typ det enda tåget som skulle komma in och vid spår ett stod det ju en massa folk såå det borde vi fattat. men men vi bad dom att hålla kvar tåget så vi hann med det, men fasen det var tur att de norska var med hehe annars vet jag inte vad jag hade gjort ^^ ...nu sitter jag i Ed och har det riktigt bra här :)..äter upp godiset som jag inte hann 'äta igår :P..

Om jag orkar så skriver jag mer imorn :P ..nu ska jag kolla lite tv hehe :)

Take care. Amanda

jippie!

Imorn bär det av till Ed :D.. äntligen!! Som jag har längtat och det händer imorn, biljetten är beställd nu så ska bara hämta ut den och så ska jag packa lite hihi ..majs vad jag längtar kan knappt tro att det ska hända hihi :P..
Jag är den lyckligaste just nu ^^..

Vet inte vad jag ska ha med mej men det ordnar sig väll :)

Take care. Amanda

You make my day!

Jag gillar en person som gör mej till den lyckligaste i världen, jag vill alltid ställa upp för honom och alltid vill jag finnas där för honom.. varje gång jag ser hans namn eller hör hans röst blir jag glad.. du betyder massor för mej och jag tänker inte svika dej eller lämna dej, du kommer alltid vara den finaste i mina ögon! <3

Jag vill hjälpa dej i alla jobbiga situationer för det är det en vän är till för, att hjälpa och stötta de man bryr sej om och som bryr sig om dej! De som lämnar en ser inte det fina i dej..

Jag tycker om dej massor och kommer alltid ställa upp!! Puss på dej min lilla vän :) :*

Take care. Amanda

palla..

menningslöst...

hej då.

hultsfred 09

Så nu är festivalen igång och man är ju mer än sugen på att gå :).. det blir en endagsbiljett på fredag.. så då hänger jag på Maja, robban, viktoria, martin o bror o en kompis till han, jag längtar :D

På söndag blire folkrace! de ser man fram emot!

Lite reklam då!! Gå in på www.ledigatomter.se  robban har startat eget :P..

Jag vet inte vad jag ska skriva mer men fortsätt läsa bloggen :))

Take care. Amanda

For love..

JAg är helt otroligt glad just nu :D..kan dt bli bättre, har inte en aning ;).. nä men varför jag är glad, det får ni inte veta hehe känns inte bra att skriva det här..
Men snart ska vi äta min underbara efterrätt med jordgubbar o outspäd flädersaft på :D yammie :D !!

Jordgubbar :)

Mumma på detta hörrni :D

Take care. amanda

RSS 2.0