:D

Guh vilken härlig helg :)..fredag gjorde man inte så mycket, va hemma satt här o grejade med en massa :).. samtidigt som ullrika underhöll mej på msn :P.. hon är rolig hon! freedag var jag oxå ledig ifrån att jobba hos morfar, är ju det idag med, men tror att jag ska jobba tisdag.. så tråkigt att vara hemma hela dagarna hehe..
Lördag, jag jobbade på pensionatet på förmiddan bara, för de var iväg o handla sen kom Emma o bytte av mej. trevlig tjej det där =)...efter att jag hade jobbat åkte vi ut till stugan för att bada lite o för att träffa mormor, moster ylva, moster louise o melker o theo :D..trevligt.. sen åkte vi hem o jag fixade te mej för att sen bege mej till ohamn för att fira Karolina :D.. det var en riktigt rolig kväll med mycke snack :)
Söndag :).. gick upp 07.10 för att ta buss o tåg hem hehe... ville göra bella sällskap så lika bra att gå upp så tidigt än att sova längre o åka själv, inte lika kul hehe... kom hem vid 10 o ville gå å lägga mej, men det var fasen syrebrist i rummet så vi åkte till stugan istället hehe.. där badade vi o det var riktigt gött, man fick ju oxå träffa halva släkten :P.. nice hehe!!

Färgadre håret i torsdags med.. så här blev det!
färgade håret.. såhär blev det ;)
Nehe, nu ska jag göra lite nytta hehe :)).. ha de.


Take care. Amanda

Hormoner?

Fy fan för denna dag.. den har bara vart så "död" :(.. R.I.P Michael Jackson!!
Iaf, måste hitta på nått innan jag går mej själv på nerverna :S.. jag vill hitta på något med någon! nån som har tid? messa mej isf!!...

Jag har nästan vart sur hela dagen hehe, som tex när jag skulle diska så stängde jag på radion,, självklart kommer måns med sin förbannade cara mia =/ ååh! just då hade jag bestick i handen o bara slängde dom i vasken, drog ur sladden till radion och gick ut o satte mej... usch vad han kan förstöra =/ jag är så less på honom,, han tror att han är så bra, men nej det är du inte.. inte med den låten!!

aja..

Take care. Amanda

GraTtIis :D

Idag fyller min goa vän Karolina 19 år :))..Grattis på dej!! :D

Idag är det ingen vanlig dag för det är karolinas födelsedag hurra hurra hurrA !!

Final Goodbye..

sitter o lyssnar på king of leon - use somebody  den är sååå fin!
Guh så jobbigt det är!! vill åka iväg nu! träffa människor!.. är så trött på s-dalen just nu! aja.. kommer väll härifrån en vacker dag.. men kan åka nästa  vecka tycker jag!
Sitter också o lyssnar på Rihanna - final goodbye uuu så vacker ^^ jag älskar musik :P o nyss kom syrran in med en glass oxå och såklart blev man ju sugen på det :P..så nu sitter man o väntar på det.

Är sugen på att komma ut o springa lite, tror faktiskt att jag ska göra det! Så gutt :)..antingen snart eller ikväll.. får se, men jag ska ut :).'



take care. Amanda


lonely..

Jag känner mej ensam, vet inte vem jag har längre?..
det finns en person som får mej att må bra.. men just nu känns det bara jobbigt! om jag ska sammanfatta det så är det så här att jag mår verkligen piss just nu. många tankar som flyger i huvudet...just nu vill jag bara försvinna.. jag är rädd för att det inte ska bli som jag vill denna gång.. har inte en aning men om det inte blir så tror jag inte att jag kommer orka mer.. han gör mej glad, han får mej att fortsätta, han får mej att orka, om han försvinner kommer jag oxå göra det..för det finns ingen bättre, ingen som kan få en att älska sej själv...
.. här hemma har jag gjort alla mina saker som måste göras, men jag är rädd, rädd för att för att de ska hata mej ändå, för det känns så...så ska det väll inte vara? så snälla..åh!
Känns som 1000 knivhugg i bröstet.. mår inte bra..

detta inlägg blev flum, men har skrivit som det kom fram i huvudet.. måste skriva av mej ibland för det är tungt att bära på det själv..

Take care. amanda

My mom

tjo.. länge sen jag skrev här nu..
bättre sent än aldrig men har iaf fixat spotify, äntligen tog jag mej tid o gjorde det :)..
är egentligen inte jätte sugen på att sitta här o skriva här längre men men hehe.
är hos mamma nu, men ska snart till pappa -.- palla!!... stannar hellre här, men hade inte vart fel att åka härifrån snart.. jag vill!! känns som om man bara är ivägen för alla här.. jaja..

Men jag måste väll dra nu, ska äta o de tjatar på mej =/ palla!! aja vet inte hur detta inlägg blev men kommer väll något nytt när man inte är så stressad.

Take care. Amanda

STUDENTEN!

För nu har vi tagit studenten jah nu har vi tagit studenten för nu har vi tagit studenteeeeeen fy fan vad det känns bra!
Det var en riktigt trevlig dag igår :)..mkt mys o bara enmassa skoj :)
dagen började med att vi åkte till målilla för chapangefrukost hos Ante, mkt trevligt :). vi fortsatte in till skolan för att lyssna på björkman och ta på oss mössan hehe sen var det den traditionella bf-middagen med ettorna som stod för underhållning, 2:or för maten, helt underbart gött o trevligt vare :).efter det blev det kyrkan, vi lyssnade på rektorn som bara pratatde om allt tråkig, att vi inte kommer träffas på 5 eller 10 år.. men vissa kommer aldrig att trä'fas sa han, peppande...not! efter det var vi tillbaka i skolan o gick o åt festmåltid med alla 3or i matsalen,det var trevligt det oxå :)..
sen vare bara fest! och kul o mys med hela klassen jag orkar inte skriva mer :P..

Grattis till alla s0m har tagit studenten!! :)
                                    &
särskilt BF06 <3


RSS 2.0