23 november

Brist på Rubrik :P..

idag Har man då jobbat, kul att vara tillbaka efter att man har vart sjuk, men är nog inte frisk ännu känns det som.
Sitter o skriver önskelista ;) haha, men har bara kommit på 6 saker :P.. en viss person ringde mig nyss, så nu har jag glömt vad jag ska skriva.. så jag skiter i det :P haha

Ha det!

Take care. AManda

fuckface

Jag vet att jag har humörsvägningar! Men är det något jag vill se så är det Buffy, får jag inte se det blir jag skit sur o kan göra precis vad som för att få som jag vill!!!
Vill slita ur ögonen ur någon.. denna dag har vart förjävlig!
Måste fan lugna ner mig nu innan jag får ett utbrott! :@ jävla snorunge!





ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!

hA SÅ FRUKTANSVÄRT BRA KVÄLL!!!!

ett litet stick?..

Imorn är det onsdag och dte betyder att veckan eller vardagen snart är slut :).. men det händer lite annat imorn också. Vid ett ska jag för sista gången träffa min jobbcoach, ska bli lite skönt men samtidigt lite tomt men man kankse får ringa dom ändå om man skulle behöva hjälp. I hope so!
Men förutom att man ska träffa peter så ska man också ta sprutan sör svingrejen bara för att man ska jobba på förskolan ett tag. aja, gör det för tvillingarna också :)



Fy vad humöret sjönk nu...efter bara ett jävla telefonsamtal som man fick nu.. vet inte om det någonsin blir bra igen. . .

Take care. amanda

monster

I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

Fy fan!!

Min ork tar snart slut nu om ni ska hålla på att tjaffsa!! Det är mitt liv jag gör väll för fan som jag själv vill!
Jag mår dåligt av detta, men det fattar ju inte ni!
Jag var ju för fan lycklig ett tag där, men så ringer ni och tjatar och talar om för mig hur fel jag gör hela tiden. Sköt ert eget liv istället!
Jag mår så jävla piss att nästan hjärtat hoppar ut snart, fast det hade inte ni brytt er om eller hur?

Cause i'm just trying to be happy, yeah
Just wanna be happy, yeah

Det gör lika ont i mig som att bli misshandlad!

se det snö...bla bla

vintern pågång nu då? .. =/ illa!
Iaf ...ska börja jobba halv 4 sen, sådär att börja så sent..

Imorn ska jag o Ylva hämta tvillingarna för de ska vara lite barnvakter, så då får jag hänga med :).. men först till västervik för ett läkarbesök.. =S. usch usch usch :(... hatar att åka till sjukhus men det kommer väll gå bra?!. jag hoppas det iaf nervös som bara den.. aja. . Jag får trösta mig med Buffy och en bok från Annelie :)) hiihi, vad skulle man göra utan henne egentligen!

Take care. Amanda


Melker <3                           Theo <3




Gullegodingar! <33

Broken-hearted girl

Haha så dumt av mig ^^... ibland ska man nog inte stå på sig som jag gjorde, utan bara ge med sig o va den där goa gulliga amanda. . . jag är lustig ibland :P..men men

en skön nyhet: Jag får bo hos mamma nu iaf tills det har lugnat sig! Tack!!



bra låt!
Beyonce - Broken-heart girl

Det var lite fest hos Jessika i helgen, o jag hade det riktigt kul :)..
När jag kom dit hade redan erik o alexander kommit så de satt o drack hehe de hade börjat vid fem redan själv började man vid sju hehe.. men men vi satte oss i soffan o spelade öl-spelet hehe, vilket gick skit bra.. det var jessika som fick dricka mest typ hehe.. senare kom karolina, henrik, hampus o Jonas.
när klockan blev elva började vi göra oss iordning för utgång mot ankaret o LaScala, killarna stannade kvar på ankaret o vi flicks gick bort till lascala, som tur va slapp vi betala något, förutom drickat där :P..men det var synd, det var ett roligt ställe, men golven var alldeles blöta av alla drinkar o glas som hade gått sönder, fullt av glas överallt så man fastnade när man skulle gå..gud jah. vi stannade inte så länge så henrik, henrik o alexander kom o mötte upp oss  så gick vi vidare till pizzerian victoria o köpte oss lite käk ;) hehe... sen begav vi oss hem för att sova haha :P.. Kanon kväll iaf! :D

det var min lördag det :P..skönt att få åka dit igen, har saknat att sitta på bussen dit haha.. men men.. juste! haha  Måste ju bverätta om när jag skulle hem HAHA
Iaf, jag skulle ta bussen hem vid tre, så jag gick ner till hållplatsen väntade o gick på bussen fortsatte till berga för att byta där o ta tåg till Hultsfred.. Mamma ringer så är tvungen att svara...pratar.. ser ett tåg som står på andra sidan går på det, sätter mig på en ledig plats och jag är verkligen trött var nära på att somna där ett tag. Efter ett tag säger tåg-gubben "om ca 2 minuter avgår tåget från berga till Kalmar C" o jag vaknar upp som en tupp slänger åt mig min väska och kutar ut HAHA.. när jag kommer ut står det massor av människor där och jag börjar små-skratta lite :P,..lite pinsamt var det allt haha!! men jag var ju så trött så jag förstår varför haha!

Take care. Amanda

RSS 2.0